Motivul pentru care Rică Răducanu nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi

Rică Răducanu, faimosul portar al echipei Rapid, a privit cu emoție nunta lui Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, care a avut loc recent. Deși a urmărit ceremonia la televizor, Răducanu a dezvăluit că a fost dezamăgit să nu fie invitat la acest eveniment special, unde ar fi dorit să fie alături de alți mari fotbaliști din diverse generații.

Într-un interviu pentru Click!, Răducanu a explicat că nu a primit o invitație din motive financiare și personale: „Nu am resurse pentru a participa la un astfel de eveniment grandios. Nu sunt bogat și nici nu am costume elegante pentru ocazii de acest tip.”

Fostul portar a subliniat că înțelege situația și că nu poartă nicio ură față de miri sau de Gică Hagi, socrul său. El a adăugat că sentimentul său de tristețe vine din faptul că nu a fost inclus în lista invitaților, deși a observat că la nuntă au participat numeroși fotbaliști de renume, atât din trecut, cât și din prezent.

„Noi, cei mai în vârstă, suntem uitați. Probabil ne consideră prea greu de invitat, fiindcă ar trebui să ne plătească băutura și mâncarea, iar noi avem pensii mici. Nu avem cum să ne permitem astfel de luxuri”, a mai adăugat Răducanu.

În ciuda regretului său, Răducanu a transmis cele mai bune urări lui Ianis Hagi și soției sale, Elena Tănase: „Le doresc multă fericire și sănătate, să aibă o familie puternică! Ianis și-a început propria familie, iar eu îi doresc să aibă aceeași noroc ca tatăl său celebru, Gică Hagi, un exemplu de familist dedicat.”

Declarațiile lui Rică Răducanu reflectă o sinceră nostalgie pentru vremurile trecute și evidențiază realitățile dure ale schimbării priorităților și statutului social în lumea sportului și nu numai.