Kate Middleton, o nouă apariție publică. Cum s-a afișat prințesa de Wales la finala masculină de simplu de la Wimbledon.

Kate Middleton, prințesa de Wales, a fost prezentă duminică la turneul de tenis de la Wimbledon pentru a urmări finala masculină de simplu dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic.

Aceasta a fost a doua apariție publică a prințesei Kate Middleton în 2024. În ciuda luptei împotriva unei forme de cancer pentru care urmează tratament preventiv prin chimioterapie, ea a fost prezentă la evenimentul de la Wimbledon pentru a susține tenisul, unul dintre pasiunile sale. Însoțită de fiica sa, prințesa Charlotte, Kate a impresionat audiența cu eleganța și prezența sa regală, purtând o rochie mov.

Revenirea prințesei la Wimbledon a fost primită cu entuziasm și apreciere, având în vedere dificultățile recente prin care a trecut. În ianuarie, Kate a suferit o intervenție chirurgicală majoră, urmată de anunțul privind tratamentul preventiv. Cu toate acestea, ea și-a reluat activitățile publice în luna iunie, participând la evenimente importante, inclusiv la parada militară „Trooping the Colour”.

Palatul Kensington, biroul de presă al prințesei, a declarat că nu vor oferi detalii specifice despre starea sa de sănătate, însă Kate a exprimat dorința de a continua să participe la evenimente în cursul verii.

În altă ordine de idei, într-o performanță remarcabilă, Carlos Alcaraz a câștigat finala de simplu masculin de la Wimbledon, învingându-l pe Novak Djokovic în trei seturi consecutive și marcând o victorie istorică în cariera sa.