„Vine bebe”. Detaliul mult așteptat a ieșit la iveală! Cum s-a afișat Andreea Tonciu, aflată în vacanță cu soțul ei. Fanilor nu le-a venit să creadă

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, un cuplu renumit în lumea mondenă românească, au plecat recent într-o vacanță de vis în Turcia. Andreea, cunoscută și pentru activitatea sa în televiziune, își ține aproape fanii la curent cu fiecare detaliu al escapadei lor, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată.

Îmbrăcată într-o rochie roz de vară, vedeta a distribuit pe rețelele sociale mai multe fotografii alături de soțul ei. Cu toate acestea, atenția urmăritorilor a fost captată de un detaliu neașteptat: în una dintre imagini, Andreea Tonciu părea să aibă o burtică suspect de rotundă, ceea ce a stârnit imediat speculații printre cei care o urmăresc.

Comentariile nu au întârziat să apară, unii fani sugerând chiar o posibilă sarcină: „Parcă sunteți 3 sau mă înșel?”, a fost unul dintre mesajele postate în comentarii.

Într-un podcast recent, Andreea Tonciu a dezvăluit detalii surprinzătoare despre modul în care a cheltuit banii câștigați din televiziune de-a lungul anilor. Ea a mărturisit că a petrecut o sumă semnificativă pe consultările la ghicitoare, încercând să afle informații despre viitorul său.

„Toți banii pe care i-am făcut în televiziune i-am cheltuit la ghicitoare, fără să mă opresc. Eram obsedată. Știam toate vrăjitoarele din București și ajunsesem chiar până la Giurgiu. Îmi plăcea să aud ce îmi spuneau cărțile, să aflu ce se va întâmpla. Era o vrăjeală, dar era o plăcere pentru mine. M-am implicat complet în această lume a ghicitoarelor, credeam ferm în tot ceea ce mi se spunea acolo”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul podcastului.