La soare te poţi uita, dar la ea ba! Iulia Vântur, apariție răvășitoare la cea mai scumpă nuntă din lume.Cum arată sariul auriu cu care a fermecat audiența

Iulia Vântur a impresionat cu apariția ei spectaculoasă la o nuntă de mare amploare în Mumbai, India, atrăgând admirația internauților prin eleganța ei. Fosta prezentatoare TV a fost invitată la „nunta secolului”, un eveniment mediatizat intens, organizat pentru fiul cel mic al miliardarului Mukesh Ambani, cunoscut ca cel mai bogat om din India.

La această ceremonie fastuoasă au participat numeroase celebrități internaționale, printre care John Cena, Kim și Khloe Kardashian, Hilary Clinton și Boris Johnson. Iulia Vântur și-a făcut apariția într-un sari auriu creat de celebrul designer indian Manish Malhotra, accesorizat cu bijuterii de la Tyaani Fine Jewellery.

Ea a împărtășit momente din eveniment pe contul său de Instagram, unde are o urmărire vastă de peste 1,3 milioane de persoane. Fanii i-au lăudat strălucirea și eleganța, descrisă ca fiind „uimitoare”, „gratioasă ca o zeiță” și „fabuloasă”.

Nunta celor doi miri, supranumită de presa internațională „nunta secolului”, a fost un eveniment grandios și extravagant, estimat la aproximativ 100 de milioane de dolari. Mireasa, Anant Ambani, este fiica miliardarului Shri Viren Merchant, în vârstă de 29 de ani, iar mirele, în vârstă de 28 de ani, este fiul cel mai mic al lui Mukesh Ambani, cu o avere impresionantă derivată din Reliance Industries.

Cuplul s-a logodit într-o ceremonie tradițională în ianuarie 2023 și a continuat să atragă atenția publicului cu povestea lor de dragoste romantică și evenimentele fastuoase care au marcat drumul spre căsătorie.