Stă cu mine pentru banii mei.” Andrei Duban, mărturisiri neașteptate despre Grațiela, după 12 ani de mariaj

Andrei Duban a discutat despre relația sa cu Grațiela într-un interviu recent. Cei doi sunt considerați unul dintre cele mai admirate cupluri din industria showbiz-ului românesc, fiind împreună de peste zece ani și având o căsnicie de 12 ani. În timpul acestor ani, au devenit părinți pentru un băiat.

Cuplul preferă să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului, vorbind rar despre relația lor în spațiul public.

Andrei Duban, într-un interviu sincer, a dezvăluit detalii despre căsnicia lor de 12 ani. Deși există o diferență de vârstă considerabilă între ei, actorul nu consideră că acest lucru a afectat legătura lor.

El și-a exprimat admirația pentru frumusețea soției sale și a recunoscut că fiind soțul unei femei atât de atrăgătoare, sunt provocări pe care trebuie să le gestioneze, făcând referire subtilă la aspectele financiare.

Grațiela, la rândul ei, a răspuns cu umor, menționând că încă mai așteaptă ca Andrei să devină bogat, după 14 ani de căsnicie.

Andrei Duban a subliniat cât de mândru este de soția sa, remarcând că frumusețea ei îl inspiră să fie în formă și să investească în relația lor.

În concluzie, actorul a vorbit cu multă apreciere despre partenera sa de viață, evidențiind armonia și respectul care îi definesc căsnicia.