A ramas gravida dupa seara petrecuta pe Insula Iubirii

Ieri a început sezonul 8 al emisiunii “Insula Iubirii”, și CANCAN.RO a dezvăluit deja deznodământul pentru unul dintre cele cinci cupluri care și-au propus să-și testeze iubirea. Așa cum v-am obișnuit, vă aducem cele mai tari informații, așa că pregătiți-vă popcornul și citiți mai departe!

Sezonul 8 al emisiunii “Insula Iubirii” a debutat aseară cu o mulțime de controverse încă de la primul episod. Unul dintre concurenți a lăsat intenționat geamul deschis pentru a scăpa de cei doi motani ai partenerei sale. De asemenea, un alt cuplu s-a format în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani și a celor patru copii pe care bărbatul îi are dintr-o căsnicie anterioară. Un alt cuplu s-a despărțit de 37 de ori înainte de a veni în emisiune, iar lista problemelor nu se oprește aici. Sezonul acesta promite să fie plin de acțiune, cu cupluri care se confruntă cu infidelități, copii din relații anterioare și reacții toxice.

Nici ispitele feminine nu dezamăgesc! Avem antreprenoare de succes, modele de OnlyFans, antrenoare de fitness și dansatoare. Avem de toate pentru toți!

De obicei, concurenții erau instruiți să nu dezvăluie nimic despre situația lor amoroasă pe durata difuzării emisiunii pentru a menține suspansul până la final. Însă, concurenții sezonului 8 par să ignore complet această regulă, iar CANCAN.RO a aflat deja deznodământul unuia dintre cupluri! Este vorba despre Iustina și Cornel. Ea are 26 de ani, el 38 și patru copii dintr-o căsnicie anterioară. Povestea lor este plină de întorsături: s-au cunoscut cât timp el era căsătorit, s-au mutat rapid împreună, iar Cornel i-a finanțat Iustinei operațiile de implanturi mamare și rinoplastie. În timp ce ea era în Turcia pentru operații, Cornel își chema fostele iubite în apartamentul lor. Cu toate acestea, Iustina l-a iertat, el a cerut-o în căsătorie, și au stabilit data nunții pe 9 iunie anul acesta.

Probabil vă întrebați ce s-a întâmplat după show și dacă au ajuns sau nu la altar, corect? CANCAN.RO are răspunsul, așa cum se întâmplă întotdeauna, de aceea trebuie să rămâneți cu ochii pe noi, zi de zi!

Iustina și Cornel au făcut nunta, deci da, au trecut testul de pe “Insula Iubirii”. Ceremonia a avut loc departe de Capitală, într-un cadru de vis, dovedind că iubirea lor a triumfat. Dar, surpriza cea mare abia acum vine!

Iustina este însărcinată! În imaginile de la nuntă, burtica ei este vizibilă, ceea ce sugerează că este însărcinată în 4-5 luni. Filmările s-au încheiat în martie, când toți concurenții au revenit în România, deci Iustina ar fi fost însărcinată chiar pe insulă!

Concurenții și ispitele trebuie să facă analize înainte de a ajunge în Thailanda, așa că ne întrebăm cum a ajuns Iustina însărcinată pe insulă. Singura explicație plauzibilă ar fi că ea a rămas însărcinată chiar în prima zi petrecută acolo. Acest lucru este foarte posibil, având în vedere că Iustina și Cornel au petrecut momente bune în toaletă pentru a avea o ultimă noapte împreună. La zgomotele scoase de cei doi, este clar că au avut o prestație memorabilă! Așadar, este posibil ca Iustina să fi rămas însărcinată chiar în timpul acelei partide. Asistăm oare la un moment istoric pe insulă?

Un lucru este sigur: cei doi au trecut testul iubirii, s-au căsătorit în iunie și așteaptă un copil împreună! Rămâneți cu ochii pe CANCAN.RO pentru a afla ce se întâmplă și cu celelalte cupluri din cadrul emisiunii!