Sterp, dezvăluiri emoționante despre traumele din copilărie

Familia Sterp a fost recent în lumina reflectoarelor, iar membrii ei au fost activi în a împărtăși povești din viața lor. Ultima înșiruire de dezvăluiri vine de la Ileana, care a discutat despre influența educației primite de la mama lor, Geta. Ea a subliniat că au urmat exemplul mamei lor și au adoptat tot ce a fost mai bun din învățăturile ei.

Într-un episod al podcastului „Unboxing”, Ileana Sterp a dezvăluit detalii despre cum mama Geta i-a crescut pe cei patru copii, menționând că tatăl lor nu a fost implicat în educația lor. Ea a preferat să se concentreze pe impactul pozitiv pe care mama ei l-a avut asupra lor, exprimându-și aprecierea sinceră.

„Părinții noștri sunt oameni foarte simpli și nu ne-au educat mult verbal. Am învățat multe lucruri de la mama, care a fost un model pentru noi. Vorbind despre mama pentru că tata nu a fost atât de implicat în educația noastră, a fost ok așa”, a explicat Ileana Sterp.

Ea a continuat să sublinieze că mama Geta a fost cea care le-a înrădăcinat valorile și calitățile pe care le au astăzi. Ileana a descris-o pe mama ei ca pe o femeie simplă, de la țară, și s-a comparat cu ea, afirmând că a moștenit multe din trăsăturile bune ale mamei sale.

În altă ocazie, Ileana a împărtășit o experiență dureroasă din copilăria ei, când a fost marginalizată la școală din cauza faptului că părinții săi aveau o fermă de animale. A povestit cum au fost râși și batjocoriți de colegi pentru acest lucru, dar și cum mama ei i-a sprijinit și i-a protejat în acele momente dificile.