Sunt tineri, frumosi, au cariere de succes, dar inca nu a aparut si un bebelus in viata lor

Cleopatra Stratan (20 de ani) și Edward Sanda (25 de ani) formează unul dintre cuplurile tinere cele mai apreciate din lumea showbiz-ului. De când s-au căsătorit, au fost întrebați de mai multe ori despre planurile lor de a avea copii. Cuplul este tot mai unit, atât în plan personal, cât și în cel profesional, ceea ce îi face să se gândească la extinderea familiei. Iată ce au declarat despre posibilitatea de a deveni părinți în viitorul apropiat!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt încă tineri și au tot timpul din lume pentru a decide când vor începe o familie. Într-o declarație recentă, Cleopatra a subliniat că, deocamdată, nu se simt pregătiți să devină părinți, chiar dacă a trecut un an de la căsătoria lor. Cei doi au planuri personale și profesionale comune, iar pentru ei este important să mai trăiască și să se bucure de perioada actuală. În ciuda acestui fapt, nu exclud ideea de a deveni părinți în viitorul apropiat.

“Există o cronologie clară legată de viața noastră privată, cu care trebuie să gestionăm totul cu responsabilitate. Ne dorim cu siguranță să devenim părinți într-o zi, dar momentan vrem să ne bucurăm de tinerețea noastră și să avem libertatea de a călători și de a ne dedica pasiunilor noastre. Nu suntem încă pregătiți pentru acest pas, dar, dacă se întâmplă în următorul an să fim binecuvântați cu un copil, ne vom bucura enorm!”, a dezvăluit Cleopatra.

În timp ce planurile pentru copii sunt în așteptare, cuplul și-a exprimat dorința de a avea o fetiță, dar sunt deschiși și la alte posibilități. Edward Sanda a subliniat că sănătatea copilului este prioritatea lor principală și că vor fi fericiți indiferent de sexul acestuia.

Astfel, pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momentul de a deveni părinți va veni când vor simți că sunt pregătiți și că este momentul potrivit pentru ei și pentru carierele lor în ascensiune.