Cât te costă să te cazezi într-unul dintre apartamentele lui Jorge de la mare. „Este primul an când începem să câștigăm

Jorge și soția sa au reușit să lanseze o afacere de succes după o experiență anterioară dificilă în zona IT, unde au pierdut 350.000 de euro. Artistul a decis să investească fondurile câștigate de la Survivor în proprietăți imobiliare. A achiziționat cinci apartamente de lux la malul mării, cheltuind peste jumătate de milion de euro.

“Alegem să facem investiții pe litoralul românesc. Ne invităm oaspeții să se bucure de cel mai frumos loc, acasă departe de casă. Am investit în apartamente situate într-un complex cu facilități de lux, inclusiv spa și jacuzzi. Oferim oportunitatea ca oamenii să aleagă locații de vis la malul mării. Este aproape de București, la doar două ore distanță, iar prețurile sunt accesibile.”

“În iunie, tarifele au fost în jur de 100-120 de euro pentru două persoane cu doi copii, iar în iulie vor crește la aproximativ 200 de euro. Așa a fost și anul trecut, iar acum începem să vedem profitabilitatea investiției noastre. Proprietățile noastre sunt convenabile, fiind dotate cu bucătărie complet utilată pentru ca turiștii să se poată bucura de propriile preparate culinare”, a explicat Jorge pentru viva.ro.

Jorge a subliniat că a investit peste jumătate de milion de euro în cele cinci apartamente de pe litoralul românesc.

“Zona noastră beneficiază și de o plajă cu nisip fin, fiind la o distanță scurtă de mers pe jos de complex. Investiția totală în proiect a fost de peste 500.000 de euro, apropiindu-se de suma de 600.000 de euro. Ne dorim ca această investiție să crească în valoare în timp. Apartamentele sunt mobilate după gustul nostru și al soției mele”, a adăugat el pentru viva.ro.

“Atât eu cât și soția mea considerăm că este o afacere profitabilă. Ne bucurăm să putem oferi oportunități de vacanță de neuitat în România”, a concluzionat Jorge.