Gabriela Cristea dezvăluie printre lacrimi adevăratul motiv pentru care nu a fost la înmormântarea mamei sale

Relația tensionată dintre Gabriela Cristea și mama sa a fost bine cunoscută, iar acest aspect a fost clar. Vedeta purta multe resentimente față de mama ei, refuzând să participe la înmormântare, în ciuda rugăminților tatălui său de a-i aduce un ultim omagiu.

După mulți ani de la trecerea mamei sale, Gabriela Cristea a decis să dezvăluie adevărul și să lămurească speculațiile care o criticau.

Gabriela Cristea a făcut declarații despre relația sa cu mama sa: “Este dificil să exprim în cuvinte…”

Chiar dacă nu a fost prezentă la înmormântare, vedeta a afirmat că a luat rămas bun de la mama ei.

Motivul absenței sale este personal, explicând că detaliile sunt prea intime pentru a le face publice.

“A fost o presiune foarte mare pentru mine. Este greu să explic în cuvinte ce am trăit și ce simțeam, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când ea nu mai este, nu voi dezvălui.”

Toată lumea știe că mama Gabrielei Cristea și-a dorit foarte mult să-și vadă fiica înainte de a muri. După trei intervenții chirurgicale dificile, Didina Cristea a pierdut lupta împotriva pancreatitei.

Mătușa Gabrielei Cristea a explicat că, deși operația a reușit, infecția s-a răspândit în tot corpul și medicii nu au putut face nimic.

Tatăl Gabrielei Cristea a fost profund marcat de pierderea soției sale și a declarat că aceasta poate nu ar fi murit dacă fiica ei ar fi venit să o vadă în spital, ceea ce era dorința ei supremă.

“Regret profund plecarea ei timpurie dintre noi. A fost o persoană extraordinară, pe care toată lumea o plânge. Nu merită să fie uitată și nici nu o voi uita vreodată. Aș vrea să plec și eu, să nu rămân singur aici. Poate nu ar fi murit dacă Gabriela ar fi venit să o vadă”, a povestit tatăl Gabrielei Cristea.