Adevărul despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Bebeto

Laurențiu Reghecampf rar discută despre copiii săi în public, dar recent, într-un podcast moderat de Nasrin, antrenorul s-a deschis și a vorbit despre relația sa cu fiul său din căsătoria cu Anamaria Prodan. Din păcate, Reghecampf a dezvăluit că în prezent relația sa cu Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan, nu este într-o stare bună. Iată ce a declarat antrenorul!

Reghecampf a explicat că absența sa a avut un impact asupra relației cu fiul său și a dezvăluit că Bebeto a exprimat public dorul său de tată în emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars. Cu toate acestea, Bebeto a înțeles că trebuie să meargă mai departe, chiar dacă își simte lipsa tatălui său.

În podcastul moderat de Nasrin, Reghecampf a subliniat că speră că în viitor vor reuși să îmbunătățească relația lor. Deși recunoaște că situația nu este perfectă în prezent, este optimist că odată cu maturizarea lui Bebeto, lucrurile vor evolua pozitiv. Reghecampf a menționat că a fost prezent la mult mai multe evenimente școlare și serbări ale fiului său decât Anamaria Prodan.

Antrenorul a subliniat că niciodată nu va condamna emoțiile legitime de supărare ale lui Bebeto în privința relației lor. El înțelege frustrările naturale ale tânărului și este hotărât să construiască o relație bazată pe înțelegere reciprocă și sprijin pentru a depăși dificultățile.

„Eu niciodată nu o să îl condamn pe Bebe pentru sentimentele sale legitime de supărare în privința situației în sine. (…) Este dreptul lui să fie supărat pe mine! Chiar mă bucur să-mi zică în față lucrul ăsta, dar, în același timp, sunt sigur că împreună vom trece peste acest lucru și vom avea o relație așa cum am avut-o întotdeauna”, a adăugat Reghecampf.