Roxana Dobre dezvăluie adevărul despre Florin Salam: ‘Suntem epuizați

Roxana Dobre a vorbit despre Florin Salam, remarcabilul cântăreț de manele din România, în lumina recentelor controverse în care acesta a fost implicat. Ea a exprimat sprijinul pentru soțul ei în fața criticilor și scandalurilor din ultima perioadă. Potrivit ei, situația s-a calmat, iar Florin continuă să-și vadă de activitățile sale fără a se mai lăsa afectat de zvonuri și speculații.

„Nu mai urmăresc presa în ultima vreme, pentru că înțeleg și ei meseria lor. Florin este bine, mulțumim lui Dumnezeu, suntem în regulă și ne-am liniștit.

Cei care au criticat au înțeles că nu există motive de controversă, pentru că soțul meu are o bază de fani dedicată, care îl susține cu pasiune pentru munca și talentul său.

El merge mai departe cu energie. Apreciez sinceritatea lui, este un bărbat autentic și mereu alături de noi”, a declarat Roxana Dobre pentru Wowbiz.ro.

În afara lumii publice, Roxana Dobre este admirată pentru frumusețea ei, un subiect frecvent de discuție printre cei care o invidiază. Ea a dezvăluit că își face timp mereu pentru sine și prioritățile sale personale.

„Am un mic secret. Mă străduiesc să găsesc mereu timp pentru mine, pentru că îmi place să fac asta, este o pasiune a mea. Fac tot posibilul să nu mă neglijez”, a adăugat Roxana Dobre.