In timp ce alti artisti au vile, Puya si-a cumparat o casa din chirpici, intr-un sat aproape pustiu, si s-a mutat acolo. Cum arata locuinta cu soba si cuptor de lut

Puya a decis să părăsească cartierul său natal din Sălăjan pentru o perioadă, mutându-se inițial într-o vilă cu piscină la marginea Bucureștiului. Totuși, această schimbare nu a fost de durată, iar mai apoi și-a procurat o casă la țară. Acesta este locul unde trăiește artistul în prezent.

El a plecat din cartierul care a fost inspirația pentru multe dintre cântecele sale și și-a construit o casă cu vilă, piscină și foișor în Panteliom. Cu toate acestea, și aceasta nu i-a satisfăcut dorința de a găsi un loc potrivit. Ulterior, Puya și-a cumpărat o casă la țară, departe de agitația orașului.

„Soția mea este din Deva și nu înțelege de ce insist să rămân în același cartier. Eu glumesc că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat țăran, dacă pot spune așa, în acele zone rezidențiale. Când m-am întors în cartier, am pupat și bordurile. Și știi ce? Gazonul din Sălăjan este mai bine întreținut decât orice curte de vilă, și e gratis! Vin oameni, îl tund, îl udă, îl replantează. Ce sens are să te chinui?”, a declarat Puya conform protv.ro.

Cu toate acestea, schimbările negative au apărut rapid după mutare. Puya a realizat că majoritatea prietenilor săi au plecat.

„Singurul lucru care s-a schimbat este că am rămas singur. Toți prietenii mei au plecat și acum, Sălăjanul este o combinație de Hunedoara, Buzău, Călărași și Craiova. În timpul sărbătorilor, rămân singur în bloc”, a mai adăugat artistul de hip-hop.

Puya și-a construit o casă din lut: Am făcut-o din dragoste pentru tradițiile naționale

Rapperul Puya este tatăl a trei fiice și dorește să le învețe cum este viața la țară. În prezent, rapperul, soția sa, Melinda, și cele trei fiice locuiesc în Sălăjan, dar au și o casă la țară, care a devenit proiectul personal al artistului.

„Casa este construită din lut și va rămâne așa. Vreau să arăt orașenilor și țăranilor care vin în oraș că nu tot ce este vechi este prost și că nu tot ce este nou este bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre tradiționale, îmbunătățite puțin, pot rezista 100 de ani și costă mult mai puțin în comparație cu construcțiile moderne. Vreau să demonstrez că nu trebuie să te împrumuți pe 30 de ani pentru a avea 40 de metri pătrați în București. Poți să trăiești liniștit la țară într-o casă care costă maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei. Am făcut-o din dragoste pentru tradițiile noastre naționale, dacă vrei să știi.”