A iubit-o enorm pe Mădălina Manole și o considera drept sora ei mai mică. Maria Dragomiroiu a făcut o dezvăluire trista despre regretata artista

Acum 12 ani, Mădălina Manole a fost găsită decedată în casa ei din Otopeni, unde locuia alături de familia sa. Maria Dragomiroiu, o apropiată a regretatei artiste, a făcut recent dezvăluiri emoționante despre moartea acesteia. Ea a descris-o pe Mădălina ca având o personalitate melancolică și fiind foarte critică cu sine însăși. Conform mărturiilor sale, Mădălina Manole a povestit despre un blestem care părea să planeze asupra familiei sale și a exprimat teama că ar putea muri tânără.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Dragomiroiu a vorbit despre suferința sa profundă după pierderea Mădălinei Manole și a adus în discuție comportamentul acesteia înainte de tragicul eveniment.

„Ea era predispusă la stări de depresie și era foarte critică cu propria persoană. Își iubea foarte mult familia, dar cred că ceva a influențat-o spre această tragică întorsătură. Simțea că familia ei este blestemată și că ar putea muri tânără, dar nu a avut pe nimeni lângă ea”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit fanatik.ro.

Maria Dragomiroiu a continuat să dezvăluie că, dacă ar fi știut prin ce trece Mădălina, ar fi intervenit fără ezitare.

„Ea nu mi-a spus despre nunta ei iminentă cu o zi înainte să plece din casa noastră la Botoșani, ceea ce mi-a dat de gândit. Dacă aș fi știut prin ce trecea, aș fi intervenit decisiv. Îmi pare rău că nu am putut face mai mult pentru a-i salva viața”, a adăugat ea.

Aceste dezvăluiri au aruncat o lumină nouă asupra tragediei care a întristat lumea muzicală și au evidențiat dorința regretată a Mariei Dragomiroiu de a-și fi putut ajuta prietena mai mult în momentele de criză.