Al Bano și Romina Power, în culmea fericirii! Anunțul important despre fiica lor

Un renumit cuplu din muzica internațională a făcut un anunț special la o emisiune TV: fiica lor le-a dăruit o nepoțică!

Familia celebrului cuplu a avut parte de o surpriză: au devenit bunici pentru a treia oară! Fiica lor, Cristel, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume a treia fetiță!

Noua membră a familiei se numește Rio Ines! Vestea a fost împărtășită de tatăl Cristel, vizibil emoționat, în cadrul unei emisiuni TV. “Sunt extrem de fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Nepoțica noastră se numește Rio Ines, este sănătoasă și este alături de părinții ei”, a declarat el.

Cristel și soțul ei, David, sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în 2016 în Salanto. Cei doi mai au două fetițe: prima se numește Kay, în onoarea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia, poartă numele în memoria surorii dispărute.

În urmă cu 26 de ani, fiica celebrilor artiști, Ylenia, a dispărut subit în timpul studiilor în SUA. Ultima dată, Ylenia a fost văzută în New Orleans pe 6 ianuarie 1994. Autoritățile din SUA investighează posibilitatea ca o femeie necunoscută, victimă a unui accident rutier din Florida, să fie chiar fiica celebrilor artiști. Poliția italiană i-a cerut tatălui să furnizeze o probă de ADN pentru comparație.

Potrivit La Stampa, victima avea în jur de 22 de ani – Ylenia avea 23 când a dispărut – și a fost găsită într-o benzinărie din Florida pe 15 septembrie 1994. Se presupune că a fost ucisă de un criminal în serie cunoscut sub numele de Happy Face Killer. Acesta a fost arestat în 1995 și condamnat la închisoare pe viață pentru 8 crime confirmate. Criminalul a primit porecla de Happy Face Killer după ce a trimis scrisori presei și poliției, mărturisindu-și faptele și semnând cu o față zâmbitoare. Deși a recunoscut 160 de omoruri, doar 8 au putut fi dovedite.