Lia l-a făcut tată pe Paul de România la 61 de ani: Adevărul despre absența copiilor în prima căsătorie

Lia, născută în Statele Unite dintr-o mamă româncă și un tată american, s-a căsătorit la vârsta de 25 de ani cu celebrul avocat american foarte bogat, Melvin Belli, care avea atunci 64 de ani. După o căsnicie de 16 ani, Lia a decis să divorțeze, iar separarea lor a fost marcată de un mare scandal.

Melvin a acuzat-o pe Lia că l-a înșelat și că i-a omorât câinele, iar în final a fost obligat să îi plătească acesteia 15 milioane de dolari în urma procesului de divorț din 1988. Lia și Melvin au o fiică împreună, Melia, născută în ianuarie 1973.

Viața ulterioară a fost marcată de evenimente notabile, inclusiv nașterea unui copil la o vârstă înaintată.

După divorț, Lia l-a întâlnit pe prințul Paul Lambrino la o gală UNICEF în Londra. Cei doi s-au căsătorit în 1995 și au devenit părinți în 2010. Lia a rămas însărcinată natural, susține ea.

Cu toate acestea, informațiile din presă la vremea respectivă sunt contradictorii, variind vârsta la care a devenit mamă între 56, 58 sau chiar 61 de ani, datorită incertitudinii asupra anului nașterii sale.

Fiul lor, botezat Carol Ferdinand, s-a născut prematur, dar a fost perfect sănătos, având o greutate de 2.200 de grame la naștere și primind nota maximă de la medici. El a fost botezat în rit ortodox, iar părinții au decis să-l crească în România.

După căsătoria cu prințul Paul, problemele Liei nu s-au încheiat. Fiica sa din prima căsătorie, Melia, a acuzat-o în 1998 că i-a cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond destinat studiilor ei, ceea ce a determinat-o să renunțe la studiile universitare la Universitatea Glasgow din cauza dificultăților financiare.

Recent, viața Liei a suferit o altă lovitură. Soțul ei, Paul Lambrino, a fost plasat în arest la domiciliu în urma unei decizii a Curții de Apel Brașov. El este acuzat de trafic de influență și spălare de bani, în legătură cu retrocedarea ilegală a unor terenuri din Ilfov.