Betty, fiica lui Florin Salam, a făcut primele declarații după ce s-a speculat că și-a părăsit soțul

Betty Salam a făcut publice mai multe postări pe platformele de socializare, la scurt timp după ce s-a vehiculat că ar fi întrerupt relația cu soțul ei.

Zvonurile despre despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu au agitat lumea showbizului, după ce informațiile online sugerau că fiica lui Florin Salam ar fi părăsit locuința pe care o împărțea cu tatăl copilului ei și că ar urma să divorțeze.

Se speculează că artista ar fi părăsit relația cu Cătălin Vișănescu pentru colegul ei de breaslă, Iuly Neamțu, cu care se presupune că s-a mutat imediat după presupusa despărțire, conform informațiilor de pe Cancan.ro. Deși Betty nu a confirmat nici infirmat zvonurile, ea a postat un mesaj enigmatic pe rețelele sociale, imediat după ce informațiile au fost făcute publice.

Recent, la doar o zi după ce s-a discutat că fiul ei a rămas cu tatăl său în urma presupusei despărțiri, Betty a distribuit câteva imagini în care apare alături de copilul ei, însoțite de un mesaj cu înțeles ascuns pentru cei curioși despre viața ei personală:

„Fii bun, fii fericit”, a scris ea pe contul ei de socializare, în timp ce surâdea, cu o melodie pe fundal care a stârnit speculații dacă este un mesaj subtil către Iuly Neamțu.

În altă postare, Betty a fredonat versuri care sugerează o poveste de dragoste complicată.

Betty Salam nu a confirmat dacă informațiile apărute în presă sunt adevărate sau nu, dar a dorit să transmită celor care o urmăresc că este o mamă dedicată și că băiatul ei este prioritatea ei numărul unu.

„Vreau să închid rapid acest subiect! Mă cunoașteți doar din punct de vedere profesional! Și ce credeți? Mă consider și sunt – the best mom – vorbesc în numele celor care vor să mă jignească ca om.

Da, sunt om! Și eu am probleme, dar îmi place să trăiesc frumos. Mă străduiesc să mă ridic în orice situație, pentru că sunt ambițioasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o minte clară. Așadar, fiți răbdători! Voi deveni cea mai bună versiune a mea! STATZZZZ CUMINTZZZZ! Zâmbește, Betty vă iubește! ps: Nu mai judecați fără să știți”, a transmis Betty Salam pe platformele de socializare.