Nuntă de 5 stele în familia lui Adrian Minune: Fiica sa, Adriana, strălucește în rochie de Mireasă

Adrian Minune, cunoscut și sub numele său real Adrian Simionescu, este un renumit artist al genului muzical manele din România. Cariera sa în muzică este deosebit de prolifică, iar aspectele vieții sale personale atrag adesea atenția publicului. Într-o veste importantă, mâine, pe 14 iulie 2024, fiica sa cea mică se căsătorește, iar evenimentul va aduna peste 1000 de invitați!

Eveniment deosebit în familia lui Adrian Minune
La data de 14 iulie 2024, a început nunta fiicei lui Adrian Minune. Adriana Simionescu a impresionat purtând o rochie de mireasă amplă, moment la care artistul a fost profund emoționat. Mama miresei, Cati, a izbucnit în lacrimi la vederea frumuseții fiicei sale! Nașa Adrianei este chiar sora ei, Karmen, care a ales o rochie scurtă roz pentru acest moment special (vezi imagini în galeria foto).

Anunțul inițial
Familia lui Adrian Minune se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor! Fiica lor cea mică, Adriana, va spune „da” lui Nicu. În aceeași zi are loc și botezul fetiței lor, Noa Zenayda. La nuntă sunt așteptați 1000 de invitați, iar locația aleasă se remarcă prin lux și eleganță!

Adrian Minune nu este doar un artist de succes, ci și un familist devotat. Familia sa, alături de soția Cati și cei trei copii, Carmen, Adriana și Adi, reprezintă o parte esențială din viața sa. Fiecare membru contribuie la moștenirea muzicală și la imaginea publică a artistului, demonstrând că talentul și valorile familiei pot coexista armonios.

Căsătoria fiicei cea mică a manelistului
La nunta sa, Adriana Simionescu va fi îmbrăcată și luată chiar de la noul restaurant cu specific mediteranean al familiei, situat în Ștefănești. Evenimentul va fi însoțit de muzică lăutărească, care va răsuna de dimineața până seara.

Nașii Adrianei și ai lui Nicu sunt sora acesteia, Karmen, și soțul ei, Bogdan. Printre invitați se numără celebrități de seamă din showbizul românesc. La evenimentul festiv vor cânta Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel, și alții.

Locația este impresionantă
Nunta se desfășoară într-un ballroom din Tunari, cu săli imense decorate cu oglinzi și candelabre. Restaurantul dispune de două piscine mari și fântâni arteziene într-o curte luxuriantă. Detaliile sunt de un rafinament și o opulență pe care le întâlnești doar în filme.

Conform informațiilor de la Cancan, prietenii familiei au planificat să ofere daruri de nuntă în valoare aproximativă de 1500 de euro pe familie.