Soacra lui Ianis Hagi, Liliana Tănase, strălucește la nuntă și atrage toate privirile

Ianis Hagi și Elena Tănase celebrează căsătoria lor astăzi, pe 14 iulie 2024, printr-o ceremonie religioasă în fața lui Dumnezeu, urmată de o petrecere fastuoasă la Palatul Știrbey, lângă București. În cadrul evenimentului, cei doi sunt înconjurati de părinți și prieteni apropiați. Mama lui Ianis Hagi a captat atenția cu ținuta sa la nunta fiicei sale.

Liliana și Constantin Tănase, părinții Elenei Tănase, sunt prezenți la ceremonie, iar primele imagini îi arată participând la o horă pe stradă. Tatăl miresei ține steagul tradițional al aromânilor, în timp ce mama acesteia impresionează cu o rochie roz cu volane în jurul decolteului (vezi GALERIA FOTO).

Elena Tănase provine din Constanța și dintr-o familie de aromâni înstăriți. Tatăl său, Constantin Tănase, este cunoscut în comunitate pentru afacerile sale în domeniile construcțiilor și agriculturii, în timp ce mama sa, Liliana, este activă în afacerile familiei. Familia deține mai multe companii, printre care TănasePalavoti Group SRL, înființată în 2016 în satul Peștera, județul Constanța, care se ocupă cu cultivarea cerealelor și a legumelor. În 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de peste trei milioane de lei și un profit de peste 760.000 de lei, având doar șase angajați.

De asemenea, ei administrează și Four Generations Cooperativă Agricolă, înființată în 2021 în același sat, specializată în comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. Anul trecut, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 28.000 de lei și un profit de 8.904 lei.