Fiica lui Florin Salam, prima reacție după ce și-a părăsit soțul: „Sunt mama perfectă”. Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-ar fi despărțit acum câteva luni

Fiica lui Florin Salam, Betty Salam, și soțul ei, Cătălin Vișănescu, s-au despărțit de câteva luni, punând capăt unei relații care părea să fie de neclintit. Betty a decis să meargă pe drumuri separate de soțul ei și acum este într-o relație cu alt manelist, Iuly Neamțu.

Într-un mesaj recent postat pe Instagram, Betty Stoian a subliniat că principalul ei focus este fiul ei, pe care îl are împreună cu fostul ei soț. Ea a recunoscut că despărțirea nu a fost lipsită de dificultăți, dar a afirmat că nu dorește să împărtășească detalii intime ale vieții sale private în acest moment. În ciuda provocărilor, Betty rămâne optimistă că viitorul va aduce schimbări pozitive.

În trecut, Betty era sigură că relația ei cu Cătălin va rezista în fața oricăror obstacole. Ei au reușit să depășească momente dificile și păreau să se apropie și mai mult unul de celălalt. Cu toate acestea, circumstanțele s-au schimbat, iar Betty a ales să înceapă un nou capitol în viața ei.

Betty Salam, cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, a împărtășit că prioritatea ei este bunăstarea fiului său și că speră ca această nouă etapă să fie una plină de realizări și fericire. Relația cu Iuly Neamțu marchează un nou început pentru Betty, care este pregătită să îmbrățișeze viitorul cu speranță și determinare.