De ce Andra măruță face plajă imbrăcată: Motivul surprinzător dezvăluit

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste din România, cunoscută pentru relația sa apropiată cu fanii. De-a lungul timpului, ea a împărtășit momente semnificative din viața sa și a fost mereu deschisă în comunicarea cu publicul său.

Cu toate că este receptivă și sinceră în interacțiunile cu cei care o apreciază, Andra Măruță a decis să își protejeze intimitatea și să evite să își expună trupul în costum de baie, în special pe platformele de socializare.

Chiar dacă a avut ocazia să se relaxeze la plajă și să se fotografieze, artista a ales să nu posteze nicio imagine de acest gen pe Facebook sau Instagram. Întrebată de fani de ce a luat această decizie, Andra a oferit o explicație sinceră și neașteptată. Ea consideră că aceste aspecte sunt prea personale pentru a le împărtăși publicului larg și că preferă să păstreze aceste momente doar pentru ea.

„Nu am obiceiul să posteze poze în costum de baie pentru că pentru mine sunt lucruri prea intime. Nu simt nevoia să fac astfel de fotografii și nu mă simt confortabil să le împărtășesc. Poate peste timp voi schimba părerea, dar în acest moment nu este ceva ce îmi doresc“, a explicat Andra într-o recentă apariție televizată.