Oana Roman a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție la plajă. După ce a slăbit peste 20 de kilograme, fiica lui Petre Roman s-a pozat în costum de baie

Oana Roman a surprins pe toată lumea cu apariția sa recentă la plajă, după o impresionantă pierdere în greutate de peste 20 de kilograme. În vârstă de 48 de ani, fiica lui Petre Roman se relaxează la mare alături de fiica sa, captivând atenția urmăritorilor săi prin postările de pe rețelele de socializare.

În aceste imagini, Oana Roman și-a arătat noua siluetă mai subțire, inspirând pe toți cei care o urmăresc. Fotografiile inedite de pe plajă arată clar transformarea sa fizică, atrăgând aprecieri și comentarii pozitive din partea fanilor.

Îmbrăcată într-o rochie de plajă neagră, scurtă și cu bretele subțiri, Oana a transmis: „Iubesc marea cu pasiune! E locul în care mă simt acasă, mă simt împlinită și fericită. Voi sunteți la mare sau la munte?”.

Oana Roman demonstrează că determinarea și eforturile sale pentru un stil de viață sănătos au dat roade, motiv pentru care imagini precum acestea adună numeroase aprecieri și comentarii pozitive de la fanii săi.