Elena Merișoreanu, acuzații grave la adresa lui Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole Dezvăluiri triste ale artistei despre părinții cântăreței.

Elena Merișoreanu a exprimat puncte de vedere critice în legătură cu comportamentul soțului Mădălinei Manole după tragedia din 14 iulie 2010, când artista a fost găsită decedată în vila ei din Otopeni, chiar în ziua aniversării celor 43 de ani. Într-un interviu recent, cântăreața de muzică populară a discutat despre relația sa cu Mădălina și a comentat despre circumstanțele tragice ale morții acesteia.

“Mădălina venea mereu la concerte însoțită de soțul ei, un inginer de sunet care lucra și în televiziune. Erau nedespărțiți. Se pare că Mădălina a trecut printr-o depresie severă, iar mulți consideră că familia ar fi trebuit să intervină, dar părinții ei nu locuiau cu ea. Nu vreau să fac comentarii acuzatoare; sunt lucruri dureroase. Poate cu ajutor medical adecvat, tragedia ar fi putut fi evitată,” a spus Elena Merișoreanu.

“Îmi pare foarte rău că părinții Mădălinei au murit fără să-și mai vadă nepotul. Soțul Mădălinei nu a dorit să-l lase la bunici. S-au întâmplat lucruri greu de înțeles umanitar,” a adăugat ea.

În altă ordine de idei, Elena Merișoreanu a abordat subiectul tarifelor pentru concerte. Ea a explicat că sumele discutate pe internet sunt adesea exagerate și că ea se adaptează în funcție de locație și de situație.

“Sunt prețuri uneori umflate, de exemplu 5.000 sau 8.000 de euro. Dar nu primesc niciodată acești bani. În orașe mai îndepărtate, cer o sumă rezonabilă pentru a acoperi costurile, dar nu sunt prețuri imense. În București, de exemplu, consider că este adecvat să primesc între 1.000 și 1.500 de euro pentru un eveniment,” a explicat artista.

“E important să menționez că uneori nu cer nimic de la oamenii pe care îi cunosc de mult timp, pentru că ei pot fi generoși și mai mult decât generoși,” a concluzionat Elena Merișoreanu.