Fotografii rare de la nunta pe care Gică Hagi ar prefera să o uite: Motivele divorțului de prima sa soție, Lena Celnicu, după căsătoria din 15 iulie 1990

Cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase a părut desprinsă din basme. Asemănarea cu o altă poveste de viață importantă, cea a tatălui său celebru, Gică Hagi, cu frumoasa Lena Celnicu, a fost evidentă.

Evenimentul a fost grandios, marcând o altă nuntă de basm din viața lui Gică Hagi, care s-a căsătorit cu Lena Celnicu, studentă la ASE în acel timp, în data de 15 iulie 1990. Festivitatea a avut loc la restaurantul „Miorița” din Mamaia și a strâns peste 600 de invitați, printre care s-au numărat Gavrilă Balint, Marius Lăcătuș, și alți cunoscuți din lumea fotbalului.

Chiar și cu fastul și splendoarea ceremoniei, relația lui Gică Hagi cu Lena Celnicu nu a fost așa cum și-o dorea. După doar câteva luni, Hagi a inițiat divorțul, care s-a finalizat patru ani mai târziu, ducând la separarea lor definitivă.

Motivațiile pentru divorț au fost discutate pe larg, cu Hagi insistând că diferențele de abordare în viața de zi cu zi au contribuit semnificativ la decizia sa. Separarea a fost urmată de un proces de divorț lung și complicat, în care Hagi și-a exprimat dorința de a merge mai departe cu viața sa în altă direcție.

Lena Celnicu a primit o sumă semnificativă în urma divorțului, într-o perioadă în care Gică Hagi devenea un nume important în fotbalul internațional. Ea și-a continuat viața, construindu-și o carieră respectabilă în domeniul bancar și s-a recăsătorit mai târziu, în timp ce Gică Hagi și-a refăcut viața alături de Marilena, mama copiilor lor, Ianis și Kira.

Astăzi, Lena Celnicu este admirată pentru contribuțiile sale profesionale și pentru devotamentul față de familia sa, preferând să nu vorbească despre perioada petrecută alături de Gică Hagi în fața publicului.