Prințul Harry are interzis la prieteni. Mărul discordiei ar fi chiar Meghan Markle!

Potrivit unui expert regal, Prințul Harry resimte dorul vieții din Marea Britanie și al prietenilor săi, după ce s-a mutat în Montecito, California, în 2020, renunțând la titlurile regale. Deși se aștepta ca prietenii să îl viziteze, nu s-a întâmplat acest lucru. Potrivit lui Tom Quinn, prietenii săi nu o acceptă pe Meghan Markle și se simt trădați de declarațiile lui Harry în memoriile sale, “Spare”.

În iunie, Hugh Grosvenor, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Harry și nașul fiului său Archie, s-a căsătorit, dar Harry și Meghan nu au fost prezenți, ceea ce a surprins pe mulți. Când a fost în Londra pentru aniversarea a 10 ani de la Invictus Games, Harry a rămas singur la un hotel și nu și-a vizitat nici prietenii, nici familia.

Harry începe să se plictisească din ce în ce mai mult și își amintește cu dor de prietenii săi din Marea Britanie, pe care nu îi poate vedea pentru că consideră că aceștia evită să vină în SUA din cauza lui Meghan Markle, pe care o percep ca fiind o prezență dificilă.

Reconcilierea dintre Familia Regală și Duci de Sussex pare puțin probabilă după patru ani de la plecarea acestora din Marea Britanie. Meghan Markle se simte încă rănită din cauza evenimentelor petrecute, iar speranțele unei împăcări imediate sunt minime. Potrivit lui Grant Harrold, fost majordom al Prințului Charles, daunele sunt prea mari pentru a putea fi reparată încrederea.

Singura șansă pentru reintegrarea lor în Familia Regală ar fi ca Harry să își ceară scuze public pentru rănile pe care le-a provocat cu dezvăluirile sale și cu interviul acordat lui Oprah Winfrey. Cu toate acestea, chiar și după câștigarea unor sume semnificative de bani, Harry și Meghan par să fi rupt definitiv legăturile cu Familia Regală.