George Restivan și defectele pe care le tolerează la soția sa: Adriana Bahmuțeanu dezvăluie detalii din viața de cuplu

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut sincer care sunt aspectele pe care partenerul ei, George Restivan, le acceptă fără rezerve. Într-un interviu pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”, ea a vorbit deschis despre viața personală și despre relația lor.

“George îmi acceptă defectele. De exemplu, nu îmi place să îmi fac patul, iar el se ocupă de asta. Am găsit un partener care mă înțelege și care chiar este dispus să preia anumite responsabilități pe care eu nu le prefer”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Ea a explicat că relația lor funcționează pentru că se completează reciproc: “Și eu îi las lui spațiul să se implice, cum ar fi gătitul, iar eu prefer să fiu singură în bucătărie. Suntem pe aceeași lungime de undă în multe aspecte.”

În ceea ce privește planurile lor de viitor, Adriana Bahmuțeanu a clarificat că nu dorește să aibă copii cu George Restivan, invocând motive practice și personale. Ea consideră că fiecare etapă a vieții trebuie trăită la timpul ei și că nu ar fi fezabil să crească un copil la vârsta sa.

“George poate să își dorească un copil, dar nu alături de mine. Nu cred că este potrivit să faci copii la vârsta mea și să îi susții pe parcursul vieții lor de tineri adulți. Prefer să mă concentrez să îmi văd copiii deja mari și să mă bucur de această perioadă a vieții”, a argumentat ea.

Adriana Bahmuțeanu a exprimat clar că prioritățile sale se concentrează pe ceea ce deja are și că nu consideră o opțiune să devină mamă la o vârstă avansată.