Laurențiu Reghecampf s-a îndrăgostit la prima vedere de Corina Caciuc, când era încă însurat cu Anamaria Prodan și căsnicia lor scârțâia. Între timp au devenit…

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a început acum aproape patru ani, când antrenorul era încă căsătorit cu Anamaria Prodan. Deși au anunțat ulterior divorțul lor, acesta nu a fost finalizat până în prezent. În acte, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan rămân căsătoriți, iar tensiunile dintre ei par să continue.

Recent, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre prima lor ieșire la restaurant, subliniind că a fost un moment special în Dubai, unde a surprins-o pe Corina cu niște creveți mari. Între timp, cei doi au fondat o poveste de dragoste și au devenit părinți ai doi băieți.

„Eu sunt un romantic! Îmi amintesc prima dată când am ieșit la restaurant împreună. Am comandat niște creveți mari în Dubai și i-am spus: «Uite, am adus ceva delicios de mâncare, sunt cei mai buni creveți». A fost un moment amuzant pentru noi. Îmi place să rememorez acele clipe frumoase”, a povestit Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a explicat că s-au cunoscut inițial la un eveniment și că a fost imediat atras de Corina Caciuc. După aceea, a căutat să stabilească o legătură cu ea, iar restul, cum spune el, este istorie.

„Am avut ocazia să o întâlnesc la un eveniment și am fost atras imediat de ea. Am luat inițiativa să ne cunoaștem mai bine și să vedem împreună cum evoluează lucrurile”, a adăugat antrenorul.

Laurențiu Reghecampf a menționat și că este fericit în prezent și că relația lor este o sursă de bucurie pentru el.