Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în mediul online.Ce le-a transmis prezentatoarea TV celor care au lăsat comentarii negative

Cristina Șișcanu (38 de ani) a replicat în fața criticilor venite din partea internauților cu privire la Filip (19 ani), fiul lui Mădălin Ionescu (52 de ani) din căsătoria anterioară cu Mihaela Coșerariu. În timpul unei scurte vacanțe la mare alături de familie, ea a fost confruntată cu mesaje dure pe internet, legate de sănătatea lui Filip.

„Nu aveți inimă, sufletul vostru este întunecat”, a răspuns Cristina în fața celor care au criticat situația lui Filip. Fiul celebrului jurnalist suferă de hemipareză, o afecțiune caracterizată prin slăbiciune sau paralizie pe o jumătate a corpului, adesea cauzată de traume cerebrale.

Mădălin Ionescu, acum câțiva ani, a clarificat că Filip are hemipareză, nu autism, contrazicând informațiile greșite vehiculate. El a subliniat dificultățile terapeutice considerabile din România pentru acest tip de afecțiuni, dar a negat că boala fiului său ar fi afectat relația lor.

„Filip urmează un program strict zilnic, iar eu suport financiar toți cei 4-5 terapeuți care îl ajută, avem și o bonă comună. Cheltuielile lunare pentru îngrijirea lui ajung aproape la 4.000 de lei”, a explicat Mădălin Ionescu într-o declarație anterioară.

În plus, Cristina Șișcanu a postat pe rețelele sociale un mesaj în care și-a exprimat frustrarea față de cei care jignesc băiatul lor și sugerează că nu ar trebui să-l includă în vacanțele lor.

„Suntem la mare și am împărtășit câteva momente frumoase pe Facebook. Mulțumesc din inimă tuturor celor care ne transmit gânduri bune și ne doresc o vacanță minunată.”