Ana Maria, fosta logodnică a lui Fuego, a rupt tăcerea. De ce s-au despărțit, de fapt! E coșmarul oricărei femei..

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de Fuego, a avut o relație semnificativă cu Ana Maria Ciausu în începutul anilor 2000, care s-a încheiat după patru ani. Chiar și după despărțire, cei doi au rămas în relații bune și mențin un contact prietenos.

Într-un interviu recent acordat ProTV.ro, Ana Maria a discutat despre perioada petrecută alături de Paul. La 12 ani de la despărțire, Ana Maria și-a construit o carieră politică de succes în județul Olt.

„Am fost subiect de interes mediatic datorită relației cu Paul, deși la vremea respectivă acest lucru nu era un obiectiv pentru mine sau pentru el. Nu aveam nimic de ascuns. În prezent, am acumulat 7 ani de experiență politică în județul meu, Olt”, a declarat Ana Maria pentru sursa menționată.

Ana Maria a subliniat și talentul artistic al lui Fuego: „A fost o perioadă semnificativă în viața mea. Paul este un om remarcabil, un artist complet care iubește profund profesia sa și are o pasiune deosebită pentru a împărtăși trăirile și sentimentele sale prin muzică”.

Despărțiți de comun acord, Paul și Ana Maria consideră că au făcut alegerile corecte din punctul lor de vedere.