Primele imagini cu Ianis Hagi în costum de mire . Ce culoare a ales pentru nunta cu Elena..

Pe 14 iulie 2024, Ianis Hagi va marca un moment deosebit în viața sa prin căsătoria religioasă cu Elena Tănase, persoana pe care o iubește. Evenimentul este meticulos organizat și va avea loc în București, cu petrecerea programată la Palatul Știrbey din Buftea.

Înaintea ceremoniei, Ianis Hagi a fost surprins într-un costum de mire albastru-indigo, cu dungi subtile și cămașă albă, în timp ce își proba ținuta. Designerul Claudiu Mănescu a creat o combinație elegantă din lână, cașmir și mătase, aducând o notă de rafinament și stil. Imaginile au captat emoțiile vizibile ale sportivului înaintea momentului special.

Ianis Hagi, cunoscut ca fiu al legendului Gheorghe Hagi, este considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din generația sa. Născut pe 22 octombrie 1998 în Istanbul, el și-a dezvoltat cariera începând de la Viitorul Constanța, academia fondată de tatăl său.

Trecând prin experiența de a juca pentru cluburi de top din Europa, Ianis Hagi a demonstrat un talent remarcabil, inclusiv în perioada sa la Rangers FC în Scoția, unde a contribuit semnificativ la obținerea titlului de campioni ai Scoției în sezonul 2020-2021, punând capăt unei perioade de 10 ani fără titlu pentru club.