Jador și Oana Ciocan: Vestea așteptată cu sufletul la gură

După ce și-a cerut iubita, Oana Ciocan, în căsătorie, Jador nu s-a putut abține să-și exprime sentimentele față de ea în fața lumii online. Cu o sinceritate ce a atins inimile fanilor, artistul a mărturisit de mai multe ori că alături de Oana și-a găsit echilibrul și că ea este femeia cu care își dorește să-și întemeieze o familie.

Recent, Jador a fost generos și a împărtășit câteva momente intime din vacanța lor de vis în Punta Cana, postând imagini cu el și iubita lui pe rețelele sociale.

Mesajul emoționant care însoțea aceste instantanee a stârnit curiozitatea fanilor, mai ales cu privire la mențiunea că „abia așteaptă să fie 3”. Această expresie a alimentat speculațiile că Oana ar fi însărcinată. Cu toate acestea, tatăl lui Jador a intervenit pentru a clarifica situația și a dezvăluit că încă nu sunt așteptând un copil:

„Nu voi deveni bunic încă din partea lui Jador, deoarece acestea sunt doar zvonuri. Da, el a menționat că vor fi 3, dar acest lucru nu indică faptul că Oana este deja însărcinată. Ei doar își doresc să aibă un copil împreună, însă încă nu s-a întâmplat. Cu siguranță, ne-ar plăcea să avem nepoți din partea lui Ionuț (n.r. – Jador).

În mod natural, ca părinți, ne dorim ca fiul nostru să întemeieze o familie și să nu rămână singur. Avem o impresie foarte bună despre Oana; se integrează perfect în familia noastră și pare să fie o persoană potrivită pentru Jador.”, a explicat Romeo, tatăl lui Jador, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Postarea recentă a lui Jador a provocat o reacție în lanț pe internet, suscitând interesul și comentariile fanilor. Artistul a subliniat dorința lui sinceră de a întemeia o familie alături de logodnica sa, Oana Ciocan. Cu toate acestea, interpretarea acestui mesaj a condus la speculații cu privire la o posibilă sarcină a acesteia:

„Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău ca am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi-au adus împlinire niciodată! În schimb, tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! SOȚIA MEA SUPERBĂ ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!”, a transmis Jador în ultima sa postare pe rețelele sociale.