Tensiunile soacră-noră sunt evidente, iar mama Geta nu s-a ascuns după deget. Până acum a fost mai rezervată, dar de data aceasta a dat cărțile pe față

Daniela Iliescu a reacționat rapid la declarațiile făcute de mama Geta în timpul emisiunii lui Măruță. Fără a menționa direct pe cineva, Daniela și-a exprimat opinia că există persoane care lipsesc de educație și discernământ, cu gândirea rătăcită și cu vorbele fără filtru.

Mama Geta a expus toate nemulțumirile ei legate de „nora” ei, evidențiind că subiectul este acum închis pentru ea. Ea a dezvăluit că încă de la începutul relației dintre fiul ei și Daniela, a simțit că este tratată de sus, ca și cum ar fi provenit dintr-o familie nobiliară.

„Eu iubesc copiii mei și nu cer respect de la străini. Pentru mine, ginerele meu este un străin. Nu am investit în el, nu am contribuit la creșterea lui. Nu am cerut nimic în schimb. În schimb, Daniela mereu s-a simțit superioară nouă. Nu vreau să vorbesc despre ea, chiar dacă aș putea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță.

Dacă pot face ceva pentru ei, o fac cu drag! Îi ajut cu tot ce pot, dar nu mă implic. La Măruță am glumit că nu aș pune mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar pune mâna în foc având în vedere cum este el? Să fim realiști! Dacă s-a supărat ea, s-a supărat… Că îl înșală soțul! Vai, ce să facem acum! Nu putem să trăim acum!

Nu știu. Nu vreau să generalizez, dar ea mereu a avut un aer de superioritate, nu știu cum să explic, ca nobilii și iobagii, nu știu! Nu mă interesează Daniela, pentru mine subiectul este închis!”, a explicat mama Geta relația ei cu Daniela Iliescu, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

Mama Geta a adus în discuție și infidelitatea lui Culiță Sterp, subliniind că nu ar putea să-și pună niciodată mâna în foc pentru el.

„Culiță a sărit din floare în floare și m-am bucurat când s-a stabilizat. Iancu este dedicat unei singure femei. Pentru Culiță nu aș putea să-mi asum o astfel de garanție… Dar îmi doresc. Am lucrat mereu pentru asta și l-am rugat mereu. I-am spus că nu duce, te duce… Nu te baza pe trecut. Acum este altfel!”, a declarat mama Geta într-un interviu la Pro TV.

Daniela nu s-a mai putut abține și a dat un răspuns care nu va fi pe placul familiei lui Culiță Sterp. „Unii oameni sunt dincolo de orice salvare. Ce așteptări putem avea de la ei?”, a fost replica tăioasă a tinerei.

Ulterior, Daniela a reacționat și pe Instagram. „De-a lungul celor patru ani, la fiecare comentariu pe care îl fac anumite persoane (…) oamenii râd, se distrează, prietenii mă întreabă cum de rezist și nu mă las influențată și lista continuă. Cred că în toți acești ani am demonstrat ce fel de educație am primit și ce fel de persoană sunt, dar probabil că acum se vede și în modul în care îl cresc pe Milan. Am primit o educație excelentă de la părinții mei și nu voi renunța la principiile mele pentru a impresiona pe cineva. Singurul lucru pe care îl pot spune este că acolo unde lipsește educația și rațiunea, lucrurile sunt dezastruoase”, a scris Daniela Iliescu, viitoarea soție a lui Culiță Sterp, pe Instagram.