Destinul fiului adoptiv al Luminiței Anghel: Întrebări și răspunsuri din spatele scenei

David Pușcaș se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă în prezent. Fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel se află în pericol să fie evacuat din apartamentul în care locuiește cu chirie.

De-a lungul anilor, Luminița Anghel a fost preocupată de situația fiului ei, dar acum relația dintre ei s-a deteriorat, în special după ce David a făcut numeroase acuzații împotriva ei în spațiul public. La vârsta de 29 de ani, David se descurcă singur financiar.

Pentru a face față cheltuielilor cu chirie, David lucrează ca spălător de vase într-un restaurant. Recent, a fost nevoit să ia o pauză de la serviciu, dar când a încercat să se întoarcă, a aflat că nu mai este dorit de angajatori.

Din cauza lipsei de bani, David se află în pericol să fie evacuat din locuința sa din București.

“Nu traversez deloc o perioadă bună, iar în viitorul apropiat sunt în pericol să rămân fără casă. Trebuia să încep să lucrez la un restaurant, dar cei de acolo mi-au transmis că nu mai sunt interesati de colaborarea cu mine. Am fost păcălit”, a mărturisit David Pușcaș pentru Click.

Recent, David și-a exprimat speranța că își va găsi un loc de muncă stabil și că va avea succes în viața profesională, ceea ce ar putea duce la o reconciliere cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel.

“Cred că dacă voi reuși să îmi construiesc o carieră solidă și să am succes, atunci ne vom putea împăca. Atunci îi voi spune: ‘mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc’. Îmi doresc să am succes profesional și să o invit să ieșim la cină, să ne reamintim de vremurile bune”, a afirmat el.

Pe parcursul activității sale de spălare a vaselor la restaurant, David a fost recunoscut de oameni.

“Oamenii îmi spuneau că nu sunt potrivit pentru un astfel de loc de muncă. Mă recunoșteau de la televizor și mereu am fost o persoană controversată. Am lucrat opt ore pe zi într-o bucătărie subterană, fără să văd lumina zilei, dar am făcut-o cu plăcere”, a adăugat el.

Deși nu are studii în domeniul actoriei, David își dorește să își îndeplinească visul de a juca în seriale și intenționează să îi ceară ajutorul producătoarei Ruxandra Ion.

“Aș vrea să mă întorc în lumina reflectoarelor și să îmi arăt talentul. Mi-ar plăcea să joc într-un serial și deja am început să mă pregătesc pentru acest lucru. O să îi scriu doamnei Ruxandra Ion, pentru că știu că este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a susținut-o pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez. Cunosc mulți actori, printre care și pe Cristina Ciobănașu, și am încredere că pot face acest lucru”, a încheiat David.