Mara Banica a dezvăluit motivul pentru care a încetat să mai vorbească cu Bianca Dragusanu!

Mara Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii La Maruta, unde a acceptat provocarea sosurilor iuți. Vedeta a mărturisit că Bianca Drăgușanu a fost o mare dezamăgire pentru ea și că nu o va putea ierta niciodată.

Recent, Mara Bănică a semnat un contract cu Pro TV și va participa la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a acceptat invitația lui Cătălin Maruță și a răspuns la o serie de întrebări sensibile.

În timpul emisiunii, Mara Bănică a dezvăluit că Bianca Drăgușanu este persoana publică din România care a dezamăgit-o cel mai mult. Ea a adus în discuție escapada acesteia la Paris alături de fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav.

„N-aș mai putea să o cred niciodată. Mi se pare că… în contextul respectiv… era căsătoria cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecte, ne adunam și începeam să o tocmim. Ea, când a venit la Dan în emisiune, noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în multe situații. Asta a fost dezamăgirea”, a spus Mara Bănică.

Întrebată care este cel mai enervant prezentator din România, Mara Bănică l-a nominalizat pe Luis Lazarus. Ea a explicat că acesta vorbește foarte mult și, din acest motiv, nu își desfășoară meseria în mod profesionist.

„Vorbește mult. Nu a înțeles niciodată că un moderator TV trebuie să știe și când să se oprească”, a declarat Mara.

Într-o situație ipotetică în care ar trebui să se căsătorească cu cineva din showbiz, Mara Bănică a afirmat că l-ar alege pe Ion Țiriac, din cauza situației sale financiare stabile.