Nu are educație; se folosește de situația socială și va apela mereu la mila oamenilor. Andrei Ciobanu l-a criticat aspru pe Zanni

Andrei Ciobanu emite o opinie puternică asupra lui Zanni, câștigătorul sezonului Survivor All Stars. Deși îi recunoaște calitățile atletice, el formulează acuzații grave împotriva fostului Faimos, afirmând că acesta este lipsit de educație și demnitate. În opinia sa, Zanni a câștigat competiția bazându-se pe compasiunea publicului și îl îndeamnă să-și concentreze eforturile spre dobândirea unei meserii.

Zanni a fost desemnat câștigător al sezonului Survivor All Stars, obținând premiul de 100.000 de euro. Pe parcursul competiției, rivalitatea dintre el și Andrei Ciobanu a crescut, culminând în schimburi de replici acerbe și acuzații reciproce.

Andrei Ciobanu contestă victoria lui Zanni și lansează critici aspre. În finala sezonului, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp au fost în prima rundă de votare a publicului, unde Iancu a obținut mai multe voturi și s-a calificat în runda finală împotriva lui Zanni, care în cele din urmă a câștigat.

“Vreau să subliniez că Survivor este o competiție extrem de reală, unde ne-am confruntat cu multe dificultăți. În ceea ce privește finala, voturile telespectatorilor au avut o importanță crucială. În cazul meu și al lui Iancu, voturile au fost corect înregistrate, fără intervenții externe. În ceea ce-l privește pe Iancu și Zanni, sistemul de votare a avut deficiențe în favoarea lui Iancu, dar confirmările nu au fost procesate”, a declarat Andrei Ciobanu.

Cătălin Măruță a intervenit, sugerând reluarea numărătorii voturilor, evidențiind precedentul altor competiții similare. “Acest lucru s-a întâmplat și la Eurovision, Românii au Talent, Survivor, și așa mai departe. Nu susțin pe nimeni anume, dar trebuie să clarificăm situația”, a afirmat el.

Andrei Ciobanu a continuat, menționând comportamentul lui Zanni în emisiune: “Zanni și-a arătat adevărata față în competiție, considerând că cei care nu sunt de partea lui sunt împotriva lui. A folosit termeni jignitori precum ‘câine’ și ‘vierme’ pentru a-i descrie pe ceilalți. La evenimentele la care am participat, nicio persoană nu a vorbit pozitiv despre el.”

Ciobanu a mai afirmat că a fost etichetat drept “cal troian” după transferul său în echipa Faimoșilor: “După ce am trecut la Faimoși, am fost persecutat și ignorat. Când camerele erau active, se purtau conversații, dar după filmări, nimeni nu vorbea. După competiție, am fost surprins de declarațiile făcute de Zanni, care nu reflectau adevărul.”

Criticile lui Andrei Ciobanu continuă: “Zanni merită trofeul doar pentru abilitățile sportive. În rest, el nu are educație și s-a bazat pe mila telespectatorilor. Ar trebui să-și găsească un scop în viață, să-și construiască o familie și să învețe o meserie.”

În concluzie, Andrei Ciobanu subliniază că Survivor este mult mai mult decât o competiție sportivă. “Am recunoscut cu toții asta. Da, Zanni, ești un atlet de excepție, felicitări. Dar în ceea ce privește aspectele sociale, demnitatea, caracterul, educația, ești zero. Trebuie să te concentrezi pe dezvoltarea personală și profesională”, a adăugat el.