Zanni dezvăluie : “Ei m-au criticat În spatele camerelor, eu am fost transparent. nu sunt ceea ce vedeți voi la televizor!

După ce s-a consacrat ca și câștigător în prestigioasa competiție „Survivor All Stars”, Zanni a făcut o apariție notabilă în mediul televizat, marcând debutul său la emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată de Pro TV. Acolo, el a intrat într-un schimb aprins de replici cu luptătorul de MMA, Cristi Mitrea.

Pe data de 30 mai, fanii emisiunii au fost martorii momentului culminant al sezonului „Survivor All Stars”, unde Iancu Sterp și Zanni au luptat pentru coroana supremă și premiul în valoare de 100.000 de euro. Prin votul publicului, Zanni s-a impus ca și câștigător incontestabil al sezonului.

După întoarcerea din Republica Dominicană, eroul nostru a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a împărtășit impresiile sale despre triumful său. Chestionat despre sentimentele de a fi învingător pentru a doua oară, dat fiind că mai câștigase și în 2021, Zanni a dezvăluit: „Mă simt complet, împlinit. Acum trei ani, anticipam „Survivor All Stars”. Această experiență de viață m-a întărit. Cu premiul câștigat, îmi doresc să investesc într-un teren la munte și să construiesc cabane pentru retrageri, asemenea celor din Bali”, conform surselor de la Click.

În timpul emisiunii de la Pro TV, a fost prezent și luptătorul de MMA, Cristi Mitrea, care și-a exprimat opiniile despre sezonul „Survivor All Stars”. Cu un aer de sinceritate, Mitrea a recunoscut că nu este impresionat de comportamentul lui Zanni și l-a criticat pe parcursul programului.

Zanni nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Mitrea cu aceeași asprime. Schimbul de replici dintre cei doi a atins cote înalte de tensiune, cu cuvinte dure fiind aruncate din ambele părți.

Zanni: „El ar trebui să-mi acorde respect, înainte să-l respect și eu. El se folosește de mine pentru a-și face show-uri”.

Cristi Mitrea: „Nu îmi place atitudinea lui și modul în care se exprimă”.

Zanni: „De când e Mitrea avocatul moralității? Dacă credeți că am venit să fac un spectacol, greșiți. Nu regret nimic din ceea ce am spus. Ei m-au criticat pe la spate, dar eu am fost transparent. Nu sunt ceea ce vedeți la televizor! Sunt autentic!”.

Cristi Mitrea: „Lipsa de politețe a lui Zanni mă dezamăgește”.

Zanni: „Ce drept are să judece pe altcineva? Este adevărat că nu trebuie să fii plin de amabilitate pentru a câștiga „Survivor”! Trebuie să îi elimini pe ceilalți! Este o luptă dureroasă, dar necesară. Premiul ar fi trebuit să meargă la Ștefania Ștefan, o persoană cu suflet pur. Și la Delea, care poate nu era cel mai atletic, dar avea un caracter frumos. Cu TJ am avut neînțelegeri, dar am reușit să ne împăcăm. Iancu nu s-a implicat niciodată în echipa lui. Știu, Măruță, că tu nu ai nicio implicare negativă în asta, și sunt un mare fan al emisiunii tale”.

Această confruntare directă a captivat publicul și a generat o mulțime de reacții pe rețelele de socializare. Tensiunea și schimbul de replici dure au transformat emisiunea lui Cătălin Măruță într-un moment de televiziune memorabil.