Vali Vijelie: Manelistul român care atinge culmile gloriei la Hollywood

Vali Vijelie, Calea sa spre Faima Globală: De la Manele la Hollywood

Vali Vijelie, nume iconic în industria manelelor din România, a dat o nouă măsură a ambițiilor sale artistice când a hotărât să își înscrie numele pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood. La vârsta de 52 de ani, acest manelist binecunoscut a demonstrat că limitele nu există atunci când vine vorba de realizările personale și profesionale.

Potrivit presei de divertisment, Vali Vijelie a achiziționat o stea pe Walk of Fame, o decizie care a provocat o ușoară controversă în rândul admiratorilor și criticilor săi. Costul unei astfel de distincții este pe măsură, ajungând la suma de 55.000 de dolari pentru o stea permanentă și la doar 50 de dolari pentru una temporară.

Anunțul lui Vali Vijelie a stârnit o amplă reacție pe platformele de socializare, cu zeci de mii de aprecieri și comentarii. Postarea sa pe Instagram a fost o confirmare a succesului său și a ambițiilor sale de a se ridica la niveluri de glorie internațională. Cu un simplu “Va fi bine” alături de un colaj de imagini, artistul a împărtășit bucuria sa cu fanii.

Această acțiune neașteptată a manelistului a generat opinii împărțite. În timp ce unii fani l-au felicitat pentru curajul de a-și urma visele, alții au fost mai critici, percepând gestul ca fiind prea extravagant pentru un artist de genul manelelor. Cu toate acestea, Vali Vijelie a rămas ferm încredințat în decizia sa și a continuat să primească sprijinul și aprecierea bazei sale de fani.

Pentru Vali Vijelie, achiziționarea unei stele pe Walk of Fame poate părea surprinzătoare pentru unii, dar rămâne o manifestare a determinării sale de a-și marca parcursul într-un mod inconfundabil și de a-și îndeplini visurile cele mai îndrăznețe în industria muzicală.

3.5