Secretele financiare ale Monicăi Gabor în America: Revelațiile lui Irinel Columbeanu”.

Monica Gabor, cunoscută pentru inițiativele sale ambițioase, își caută drumul în America în ceea ce privește afacerile. Una dintre încercările sale notabile a fost lansarea unei linii de modă de lux sub propriul ei nume, dar din păcate, proiectul nu a avut succesul anticipat.

De asemenea, a încercat să introducă pe piața românească o marcă de ceaiuri și energizante în colaborare cu partenerul său chinez, dar și această inițiativă nu a reușit să prospere.

În trecut, Monica a explorat și domeniul tehnologiei, lansând propria aplicație de live-streaming acum 7 ani, pe care ulterior a decis să o vândă. Cu toate acestea, nici aceste eforturi nu au generat un flux constant de venituri din afaceri pentru ea.

În prezent, conform declarațiilor fostului ei soț, Irinel Columbeanu, Monica nu mai desfășoară nicio afacere și se bazează exclusiv pe salariul pe care îl obține ca profesoară de engleză în America.

Chiar dacă se confruntă cu provocări financiare și schimbări în cariera sa profesională, Monica păstrează o relație strânsă cu fiica sa, Irinuca, și cu fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

Irinuca urmează să vină în România pentru a-și petrece timpul cu tatăl său, care se confruntă cu probleme de sănătate. Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica este încântată de faptul că a luat legătura cu Irina și așteaptă cu nerăbdare momentul reîntâlnirii.