Emisiunea prezentată de Nea Marin a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Ce a urmat e unic în showbiz! Gestul pe care l-a făcut când a aflat vestea,

Nea Marin, icona emisiunii „Poftiți pe la noi”, a fost cuprins de emoții pătrunzătoare în timpul unei transmisii speciale la televizor.

Într-o scenă încărcată de tristețe, Nea Marin a deschis un plic care ascundea o veste adânc întristătoare, atât pentru el, cât și pentru milioanele de telespectatori fideli.

Evenimentul a avut loc în data de 1 februarie, marcând sfârșitul unei ere pentru emisiunea de la Antena 1. Lacrimile au curs pe obrajii gazdei în timp ce citea cu voce tare conținutul scrisorii primite.

„Spune, te rog, cu sinceritate, ce s-a întâmplat, ce ne-a adus această veste. Dacă taci, ne îngrijorăm și mai mult. Spune, te rog, cu tărie, să nu ne lăsăm bătuți de incertitudine!”, au rostit cu îngrijorare Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, conform informațiilor furnizate de spynews.ro.

Din nefericire, bugetul a fost principalul factor care a determinat încheierea proiectului iubit de publicul larg. Astfel, emisiunea „Poftiți pe la noi” de la Antena 1 va înceta să mai fie difuzată definitiv.

„Dacă bugetul s-a epuizat complet, înseamnă că a sosit momentul să punem capăt călătoriei noastre alături de «Poftiți pe la noi». Aici se încheie povestea.

Am avut un sentiment că acest moment va veni și ascultați-mă bine, aceasta este finalul! Haideți să apreciem fiecare clipă!”, a mărturisit Nea Marin, în cadrul emisiunii de la Antena 1, conform surselor citate.

Emisiunea prezentată cu pasiune de Nea Marin a fost eliminată deja din grila de programe a postului Antena 1. Înainte de aceasta, show-ul era transmis în fiecare duminică, luni și marți.

Pe parcursul a șapte sezoane, Nea Marin a adus bucurie în viețile multor oameni și a mobilizat vedetele să ofere o mână de ajutor celor aflați în nevoie. Ultimul sezon a debutat pe 6 decembrie 2021 și s-a încheiat pe 1 februarie.

Nea Marin, alături de echipa sa, a călătorit prin toată țara, explorând nu doar frumusețile naturii, ci și tradițiile specifice fiecărei regiuni.

„Dacă ar trebui să aleg o ediție preferată, aș spune că sezonul cu nunțile mi-a atins sufletul într-un mod special, dar acum, după experiența oferită de «Poftiți prin țară!», cred că acesta le-a întrecut pe toate!

Am avut privilegiul de a întâlni oameni minunați din diverse comunități, pornind de la Svinița, o comunitate sârbească, și ajungând până în Maramureș”, a declarat Nea Marin cu câteva luni în urmă.