Dezvăluirea uimitoare: Sasha, fiul lui Theo Rose, uimește fanii cu creșterea sa și o imagine emoționantă!

Sasha Ioan, minunatul copil al cuplului compus din Theo Rose și Anghel Damian, crește cu fiecare zi ce trece, fascinându-i pe cei ce urmăresc povestea lor. Imaginile și momentele pe care Theo le împărtășește cu mândrie pe rețelele sociale răsfrâng bucuria maternității și împlinirea adusă de micuțul lor băiețel.

Viața artistei Theo Rose s-a transformt într-o poveste vibrantă odată cu apariția lui Anghel Damian în viața ei. Cei doi au devenit un cuplu solid, plin de fericire și armonie, iar venirea pe lume a lui Sasha a adăugat o nouă dimensiune a iubirii lor.

Pe platformele de socializare, Theo Rose împărtășește momente din intimitatea căminului lor, evidențiind legătura specială pe care o împărtășește cu micuțul lor. Fiecare postare este o oază de tandrețe și bucurie, oglindind creșterea rapidă a lui Sasha, care se apropie cu pași repezi de împlinirea primului său an de viață pe 14 iunie.

Artista nu se sfiește să împărtășească și gândurile sale cu privire la o posibilă extindere a familiei. Încântată de experiența maternității și de cumintețea lui Sasha, Theo contemplă posibilitatea de a aduce pe lume și alți copii.

„Sasha este motivul pentru care m-am îndrăgostit de maternitate. Experiența a fost atât de minunată încât mi-am dorit să repet această binecuvântare. Anghel este nerăbdător să extindem familia, iar eu sunt mai precaută, dorind să oferăm lui Sasha toată atenția și îngrijirea de care are nevoie. Dar cu siguranță, în viitor, ne dorim să mai adăugăm la minunata noastră familie”, a dezvăluit Theo Rose într-o emisiune televizată, subliniind implicarea activă a lui Anghel în creșterea lui Sasha și dorința lor comună de a se bucura de fiecare etapă a parenthood-ului.