Gabriela Cristea și-a retras fetițele de la grădinița privată. Motivul pentru care a ales să le ducă la cea de stat: „Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo…

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat o decizie importantă privind educația fetițelor lor, Victoria și Iris. Cei doi părinți au optat să își retragă micuțele de la grădinița privată și să le înroleze la una de stat. Motivul acestei schimbări a fost subliniat de către soțul prezentatoarei de la Antena Stars.

În pragul începerii anului școlar, Victoria și Iris au fost pregătite cu atenție pentru noua etapă din viața lor. Împreună cu părinții lor, ele au făcut cumpărături pentru uniforme și rechizite, moment ce a fost întâmpinat cu bucurie de către cele două fetițe.

“Am făcut toate pregătirile necesare pentru acest nou început. Am fost la cumpărături pentru uniforme și rechizite, în special pentru că Victoria a trecut la grupa mare, iar Iris este încă în grupa mică. A fost o aventură plăcută, dar și o provocare, pentru că micuțele au dorințe și preferințe variate”, a explicat Tavi Clonda într-o declarație pentru FANATIK.

Însă, în ciuda entuziasmului legat de începerea noului an școlar, familia Cristea-Clonda a fost pusă în fața unei noi realități financiare. Chiar dacă au optat pentru o grădiniță de stat, taxele s-au majorat cu 82%, ajungând la suma de 40 de lei pe zi.

“Este adevărat că am ales o grădiniță de stat, dar costurile au crescut semnificativ. Cu toate acestea, suntem mulțumiți de decizia noastră și de calitatea educației oferite, chiar dacă acum trebuie să suportăm o povară financiară mai mare”, a adăugat Tavi Clonda.

Motivul principal al schimbării de mediu educațional nu a fost însă legat de aspectul financiar, ci mai degrabă de transparența și comunicarea între instituție și părinți. Tavi Clonda a subliniat că au avut unele neînțelegeri cu conducerea grădiniței private în ceea ce privește informarea cu privire la activitățile desfășurate de copii.

“A fost important să ne asigurăm că suntem bine informați despre tot ceea ce se întâmplă acolo. Copiii sunt o comoară pentru noi, iar încrederea în instituția unde își petrec mare parte din zi este esențială. Am simțit că lipsa transparenței și a comunicării adecvate ne-a determinat să luăm această decizie înțeleaptă”, a concluzionat el.