Leonard Doroftei si Monica au impreuna 3 copii si formeaza un cuplu discret.Dupa 25 de ani de casnicie, sotia campionului a facut o dezvaluire neasteptata

Leonard Doroftei și Monica au construit o frumoasă familie, împreună cu cei trei copii pe care i-au adus pe lume. Legătura lor este una remarcabilă și inspirațională, povestea lor de dragoste fiind subiectul unui interviu pe femeide10.ro.

Întâlnirea lor a avut loc în primăvara anului 1992, în casa mătușii lui Leonard, unde Monica a fost invitată alături de părinții săi. Chiar dacă inițial a ezitat să meargă, la doar 16 ani, a fost un moment de destin, deoarece s-a simțit o atracție imediată. Își amintește cu drag cum Leonard a fost plin de viață, interesant și plin de curiozități, punându-i o mulțime de întrebări care acum le amuză pe amândoi.

Monica a rememorat și momentul cererii în căsătorie, care a avut loc după doi ani și jumătate de la întâlnire. Într-o zi obișnuită pe stradă, Leonard și-a mărturisit dragostea profundă și dorința de a o avea alături pentru tot restul vieții. Acea declarație a fost atât de emoționantă pentru Monica încât a simțit că îi cedează picioarele sub ea.

Căsătoria lor, în luna octombrie, a fost o zi de vis, binecuvântată cu vreme frumoasă chiar și pentru o toamnă, încărcată cu emoții și iubire.

Monica a fost întrebată dacă este greu să fie soția unui campion și o figură publică. Ea a răspuns că nu s-a gândit niciodată la ea ca la soția unei celebrități, ci mai degrabă se concentrează pe dragostea și legătura lor. Îi place să se simtă iubită și să îi ofere sprijinul de care Leonard are nevoie. Cu privire la admiratoarele soțului ei, Monica a subliniat că nu s-a simțit niciodată amenințată, deoarece Leonard i-a arătat mereu că este dedicat doar ei.