Silvia Chifiriuc face un anunț surprinzător despre căsnicia cu Petre Roman! Împlinindu-și 75 de ani, revelația ei te va uimi

Silvia Chifiriuc și Petre Roman, fostul prim-ministru al României, și-au unit destinele în anul 2009, într-o căsătorie care a surprins mulți. Despre căsnicia lor, puțini credeau că va rezista, însă din această uniune s-a născut chiar și un băiețel pe nume Petrus.

Pe 22 iulie, fostul premier a împlinit 75 de ani, un moment de sărbătoare pentru el și pentru cei apropiați. La acest eveniment, a primit numeroase urări din partea familiei și a prietenilor, printre care și soția sa, Silvia, și fiica lor, Oana Roman.

Silvia Chifiriuc a făcut un anunț pe rețelele de socializare care a surprins pe mulți. Ea a dorit să își exprime dragostea pentru Petre Roman, subliniind puterea și stabilitatea căsniciei lor, în ciuda criticilor și zvonurilor care au însoțit de-a lungul timpului relația lor.

„Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani!”, a scris Silvia Chifiriuc pe rețelele de socializare.

Pentru Oana Roman, ziua de 22 iulie a fost una dublă de sărbătoare, deoarece pe lângă ziua tatălui ei, este și ziua surorii sale, Catinca. Ea a povestit despre legătura specială dintre părinții săi și cum întâlnirea lor a coincis cu ziua de naștere a surorii ei.

„La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și îmi e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este o poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masă, iar ea a spus ‘îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele’. Și tata i-a zis: ‘Da, dar este și ziua mea. Cum facem?’. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a declarat Oana Roman.

Deși nu a reușit să îl contacteze personal pe tatăl său în ziua aniversării, Oana Roman i-a transmis urări de sănătate și vitalitate, remarcând disciplina și stilul de viață activ al acestuia.

3.5