Secrete dezvăluite de Ionuț Dolănescu: Povestea a 15 ani de căsnicie cu Doinița

Ionuț Dolănescu: Un Mariaj de Vis și O Mărturisire Neașteptată

Cu o căsnicie solidă de 14 ani și trei copii, Ionuț Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, își laudă soția, Doinița, ca fiind „o jumătate excepțională”. Într-o recentă declarație pentru Formula AS, artistul își exprimă recunoștința pentru partenera sa de viață, subliniind că relația lor este marcată de armonie și înțelegere.

„Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!”, a mărturisit Dolănescu.

Pentru artist, Doinița este o prezență caldă și înțeleaptă, capabilă să îl înțeleagă și să îl tempereze. Într-un gest tandru, Dolănescu menționează că uneori îi propune soției să se certe pentru a adăuga un pic de piper în relație, dar aceasta răspunde cu un zâmbet și o îmbrățișare.

Artistul nu ezită să își laude soția și pentru abilitățile sale gospodărești, descriind-o ca fiind „o veritabilă gospodină și o familistă convinsă”. Pentru Dolănescu, Doinița reprezintă liniștea, fericirea și viața sa.

„Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a subliniat artistul.

Într-o notă mai puțin obișnuită, fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoș Dolănescu, a atras atenția în mediul online prin alegerea de a face vaccinul împotriva COVID-19 de cinci ori, cu trei tipuri diferite de vaccinuri. Stabilit în Costa Rica, Dragoș a explicat că a făcut acest lucru pentru a demonstra că efectele vaccinului nu sunt negative. Cu toate că întreaga familie a avut COVID-19 și a trecut printr-o formă ușoară a bolii, Dragoș a ales să își reafirme încrederea în vaccinare, făcând vaccinul cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson&Johnson.