Lumina maternității: Anca Dumitra incântă instagram-ul cu selfie-uri radiante, demonstrează frumusețea sănătoasă a femeii insărcinate

Fanii au observat “strălucirea” din ochii Ancăi Dumitra de când este însărcinată! Vedeta și-a încântat admiratorii cu un selfie pe rețelele de socializare, impresionând cu frumusețea sa, dar și cu machiajul chic.

La finalul lunii aprilie, Anca Dumitra își surprindea fanii cu anunțul că este însărcinată. Încă nu a anunțat sexul copilului, însă așteaptă cu nerăbdare momentul în care bebelușul va apărea în viața ei. Se așteaptă ca actriță să nască la începutul lunii septembrie.

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați. Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”, a spus Anca Dumitra, de curând, pentru fanatik.ro.

Deși este o persoană discretă, merge rar la evenimente mondene și postează puțin pe rețelele de socializare, Anca și-a surprins plăcut fanii cu un selfie. Vedeta arată superb, lucru observat și de fani în postările ei recente.

“Doamne, cât de frumoasă ești!”
“Toți o țineți că Antonia e cea mai frumoasă… sunt multe alte femei frumoase în Romania!”, a comentat un fan la o postare recentă a Ancai, impresionat de frumusețea ei.
“Așa superbitate de femeie … printre cele mai frumoase din Ro”, i-au transmis fanii.

Deși se bucură de un mare succes profesional și milioane de oameni o cunosc, Anca Dumitra este extrem de rezervată în ceea ce privește aspectele personale ale vieții sale. Mai mult decât atât, a respectat și dorința soțului ei care, nefiind persoană publică, alege să stea în umbră.