Raluca Bădulescu deschide cartea despre căsătorie și dragoste: Secrete și confesiuni despre relația cu Rareș, cu 20 de ani mai tânăr

În vara anului 2022, Raluca Bădulescu a șocat pe toată lumea atunci când a făcut public faptul că ea și soțul său au ales să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, nu a fost doar despărțirea care a stârnit interesul publicului, ci și dezvăluirea că a găsit un nou partener.

Vedeta pare să fi regăsit fericirea în brațele lui Rareș Grigore, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid.

Raluca Bădulescu și-a arătat mereu pasiunea pentru modă și aparițiile elegante, iar atunci când vine vorba de alegeri vestimentare, își rezolvă dilemele cu ajutorul prietenului său apropiat, Cătălin Botezatu.

Botezatu, cunoscut pentru talentele sale în designul vestimentar, a fost responsabil pentru rochia de mireasă a Ralucăi în prima sa căsătorie. Și acum, în cazul în care va decide să îmbrace din nou rochia albă, Botezatu va fi din nou în centrul atenției, creând un alt outfit de neuitat. Prietenia strânsă dintre Raluca și Cătălin, care sunt și rude, îi conferă vedetei încredere deplină în creațiile designerului.

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre legătura sa cu Cătălin Botezatu și despre posibilitatea de a se recăsători, inclusiv despre cum ar arăta rochia ei de mireasă în această situație. Ea a mărturisit că cea mai excentrică ținută pe care a purtat-o a fost chiar rochia de mireasă, cusută cu fir de aur și lucrată timp de 2 luni.

Această rochie specială, pe care Raluca o numește “rochia de aur”, a fost un simbol al eleganței și rafinamentului în ziua nunții sale. Despre posibilitatea de a purta aceeași rochie pentru o viitoare nuntă, Raluca nu a ezitat și a declarat că va apela din nou la talentul lui Botezatu. Chiar dacă nu a dat un răspuns clar în privința unei noi căsătorii, vedeta a lăsat să se înțeleagă că nu exclude această posibilitate din viitorul său.

Raluca Bădulescu și Rareș Grigore au fost invitați împreună în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și au vorbit deschis despre relația lor. În ciuda diferenței de vârstă și a altor diferențe, cei doi par să se completeze perfect.

Raluca a mărturisit că, în ciuda reputației sale de a fi încăpățânată, este Rareș cel care de multe ori are ultimul cuvânt în relație. Chiar dacă pare surprinzător, Raluca a recunoscut că este cea care cedează mai întâi atunci când apar discuții contradictorii între ei.