“Gabriela Cristea ignoră controversa: Tavi Clonda surprinde inregistrări inedite din bucătăria vedetei

Gabriela Cristea și-a câștigat un renume în mediul online drept „regina bucătăriei”, postând clipuri video în care gătește. Recent, soțul ei, Tavi Clonda, a surprins-o în timp ce prepara un delicios borș de rață cu tăiței de casă. Totuși, aceste apariții nu sunt lipsite de controverse, deoarece Gabriela a fost criticată de fani pentru ținutele sumare pe care le poartă în timp ce gătește.

Gabriela Cristea, la 49 de ani, continuă să se reinventeze, adaptându-se constant la schimbările din mediul online. Acum, face furori pe platforma TikTok cu rețetele sale, filmate chiar în propria bucătărie, uneori într-o vestimentație destul de îndrăzneață. Într-unul dintre videoclipurile recente, filmat de Tavi Clonda, Gabriela a fost văzută pregătind borș de rață cu tăiței de casă, un preparat românesc care a încântat publicul.

Într-o discuție amuzantă între cei doi, Tavi a remarcat: „Nici nu s-a cojit bine de arsura de Maldive și văd că s-a pus pe treabă. Ce faci, măi, prințesică?”, la care Gabriela a răspuns: „Trebuie să facem o ciorbiță, că fetele nu au mâncat ciorbiță de foarte multă vreme și nici noi. Nu suntem obișnuiți numai așa, ca în Maldive, numai cu ananas, cocos.”

Comentariile critice din partea fanilor nu au întârziat să apară, mulți dintre ei exprimându-și dezaprobarea față de ținutele sumare ale Gabrielei. De exemplu, vara trecută, când a gătit aripioare de pui învelită doar într-un prosop albastru, reacțiile au fost vehemente. Unii fani au spus: „Ar fi fost mai ok dacă aveai o altfel de ținută!”, „Urât să gătești îmbrăcată așa, mai ales că te și filmezi! Urâțel!”, „Păcat că ai ales să arăți astfel… Una e pe plajă, alta în casă, online! Ți-ar plăcea ca și fetițele voastre să pozeze astfel când vor fi mari, sincer?!”.

Alții au subliniat că Gabriela ar trebui să fie mai atentă la imaginea pe care o proiectează, în special pentru familia ei: „Ar trebui să fie mai decentă, în primul rând pentru familia ei, fetițele ei! Dacă sinceritatea supără, asta e, să fie supărată pe fiecare dintre noi, cred că părerea publicului ei ar trebui să conteze!”.

Chiar dacă Gabriela Cristea se confruntă cu critici, rețetele și carisma ei continuă să atragă un public numeros, demonstrând încă o dată capacitatea ei de a se adapta și de a străluci în fața camerelor.