Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale, Oana. A trăit într-o sărăcie lucie în copilărie..

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, a revenit recent în atenția publicului în urma unui scandal de familie. Puțini știu că Lasconi a trecut printr-un divorț după doar patru ani de căsătorie, din această relație rezultând o fiică, Oana. În prezent, se confruntă cu tensiuni în familie legate de orientarea fiicei sale. În plus, Elena s-a recăsătorit în 2012, organizând o nuntă de vis la acea vreme.

### Divorțul Elenei Lasconi
În 1990, la doar 18 ani, Elena credea că și-a găsit marea iubire. Doi ani mai târziu, a devenit mamă, dar în 1994, după patru ani de căsătorie, a divorțat. Reflectând asupra acelei perioade, Elena spune: „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. De multe ori, când veneau prieteni la noi, simțeam că el era inginer și eu… nu. După divorț, am urmat facultatea.”

După mineriada din 1999, Elena s-a mutat în București împreună cu fiica ei, Oana, și a început să lucreze la Pro TV, remarcându-se prin reportajele din Valea Jiului. Oana, acum, locuiește la Paris și este una dintre cei mai buni gameri din Europa.

### Scandalul de familie
Scandalul recent dintre Elena și Oana a izbucnit după ce Oana și-a exprimat dezgustul public față de votul mamei sale în favoarea referendumului pentru susținerea familiei tradiționale. Oana, care se identifică ca membră a comunității LGBTQ+, a numit-o pe Elena homofobă.

### Copilăria dramatică a Elenei Lasconi
Într-un interviu mai vechi, Elena a povestit despre dificultățile din copilăria sa, trăită într-o sărăcie extremă și violență. “Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violență. Îmi amintesc că tata a adus odată o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare, dar nu le-am putut mânca pentru că erau prea sărate. Până la 7 ani, trăiam într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine destinată porcilor pentru că nu aveam altceva de mâncare”, își amintește Elena cu tristețe.

Elena Lasconi este un exemplu de reziliență, depășind dificultățile din copilărie și provocările vieții de adult pentru a deveni o figură publică respectată și un lider local apreciat.