Irina Loghin, gest impresionant pentru Marinela Chelaru: “I-am spus ca nu am bani sa o platesc.

Cu trei ani în urmă, viața Marinelei Chelaru atârna de un fir de ață. Actrița a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de complicată la inimă, iar medicii au intervenit în ultimul moment pentru a-i salva viața.

Doctorița care a îngrijit-o pe Marinela Chelaru a trebuit să o convingă cu greu să accepte operația la inimă, diagnosticul fiind unul alarmant, cu viața acesteia pusă în pericol iminent.

“În urmă cu trei ani, în timp ce doctorița care m-a operat se pregătea de nunta ei, eu abia ieșisem din sala de operație, după ce una dintre venele mele se necrozase și risca să mă ducă în lumea umbrelor. Îmi povestea entuziasmată despre petrecerea ce urma să aibă loc, mărturisindu-mi că și-ar dori ca la nunta ei să cânte Irina Loghin, artista ei preferată. Atunci am pus la cale o surpriză.

Am avut curajul să-i cer ajutorul Doamnei Irina Loghin, dorind să-i fac o surpriză doctoriței mele, care mi-a întors viața din pragul morții, însă am specificat că nu dispun de resurse financiare, trăind de pe o zi pe alta.

Cu toate că știam că are numeroase alte angajamente, Irina Loghin a acceptat. Nu doar că a venit la nunta, dar a cântat timp de aproape o oră, depășind cu mult așteptările mele. A fost întâmpinată cu aplauze, iar doctorița mea, ce era mireasă, radia de fericire!

Nu au lipsit lacrimile de emoție din ochii mirilor! Și la plecare, în timp ce ne luam rămas bun cu toții, Irina Loghin s-a întors spre doctorița mea și i-a spus cu un ton blând: “Vă rog să aveți grijă de Marinela, să fie bine!”, a mărturisit Marinela Chelaru.”