După 12 ani de relaţie, lanţul de iubire dintre Marina Almăşan şi George Cornu s-a rupt. Motivul dureros pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate

Marina Almășan și George Cornu, două figuri emblematice în media românească, au hotărât să meargă pe drumuri separate după o relație de 12 ani. În contextul acestei despărțiri, surse apropiate celebrei prezentatoare TV au dezvăluit că unul dintre motivele ce au contribuit la ruptură a fost amintirea persistenta a fostului soț al Marinei, Victor Socaciu, care a continuat să aibă un impact emoțional asupra lui George. Orice referire la Victor, făcută de Marina fie în interviuri, fie pe rețelele de socializare, provoca reacții puternice în inima omului de afaceri.

Marina Almășan a discutat deschis despre declinul relației lor în ultimii ani, descriind o perioadă marcată de refuzul partenerului ei de a se muta în București.

„A fost o răcire graduală, nimic ieșit din comun. Am trăit o poveste ce se desfășoară frecvent în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am ales să mă implic într-o relație la distanță, dar am realizat că viziunile noastre diferite și dificultățile de a fi împreună s-au accentuat. Deși inițial am crezut că vom putea depăși aceste provocări, în timp au apărut tensiuni și neînțelegeri, iar distanțarea fizică s-a transformat și într-o ruptura emoțională”, a mărturisit Marina Almășan într-un interviu acordat Cancan.ro.

Reflectând asupra ultimilor ani petrecuți împreună, Marina a subliniat că aceștia au fost marcați de o stare de inerție, vizibilă pentru cei care au urmărit cu atenție viața sa personală expusă în media. Cu toate acestea, ea speră ca presa să trateze subiectul cu respect și să nu transforme această despărțire într-un spectacol.

„Este esențial să înțelegem că răcirea relației noastre nu trebuie să devină subiect de scandal. Nu este cazul. Sunt recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună și sper că, în viitor, vom reuși să rămânem prieteni”, a adăugat Marina Almășan.

Ea a accentuat că va rămâne mereu recunoscătoare lui George pentru numeroasele aspecte pozitive ale relației lor și speră la o prietenie de durată și sprijin reciproc în viitor.

„Cei 12 ani petrecuți împreună se vor transforma, fără îndoială, într-o prietenie puternică, care ne va ajuta pe amândoi să traversăm provocările vieții. Îi mulțumesc lui George pentru tot ce a adus în viața mea și sunt convinsă că știe că poate conta mereu pe mine, atât ca prieten, cât și în sprijinul pentru copiii lui”, a încheiat Marina Almășan.